MAUI KARKÖTŐK

"Amikor Földanya maga alkotja meg az ékszereit, tudhatod, hogy a világ varázslatos hely." 

/www.wildwomansisterhood.com/

"...a geológia elmére gyakorolt hatása szerint a kőzet, amelyen járunk, alapvetően befolyásolja azt, ahogy megéljük az életet. A kristályok szintén hatnak ránk, mélyen befolyásolják a hangulatunkat és a közérzetünket....változatos rezgésük segítségével lépnek kölcsönhatásba a fizikai- és finomtestekkel és fejtik ki gyógyító hatásukat...segítenek megbirkózni a változásokkal és alkalmazkodni az új körülményekhez, megmutatják az előre vezető utat." /Judy Hall: Varázslatos kristályok/


A Maui drágakövek a szándékot segítik, és a jövőben hatnak. Erőt ad a jelenből a jövőbe vivő szándéknak. Illetőségük az ötödik dimenzió, a szándék. A dimenziók között nincs alá és fölérendeltség, hatásuk minden szinten egyszerre érzékelhető.

Saját készítésű kristálykarkötőim segítségével finoman, megértően, együtt a mindenséggel oldódjunk bele jelenből jövőbe!

***

Szállítási információk: A karkötőket energetikailag tisztítva, feltöltve és a hozzájuk tartozó információval programozva küldöm meg postai ajánlott küldeményként. A postázási költség a vásárlót terheli.

Rendelési szándékkal az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshetsz:

e-mail: kecskemeti.dorottya.kristaly@gmail.com

mobil: +36 20 929 5270

***

Köszönöm, hogy általam készített kristály karkötőt választottál!


1. AMETISZT


2. AKVAMARIN
 


3. SMARAGD


4. LAPIS LAZULI (pokolkő)


 


5. HOLDKŐ

6. OPÁL


7. KVARC


8. RÓZSAKVARC

9. RUBIN


10. ZAFÍR

11. TIGRISSZEM

12. TÜRKIZ
A karkötő élőben inkább zöld, nem kék.